Partners van rovac

MTS Euro Products

MTS Euro Products BV is leverancier van al ons hygiënepapier, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen. Dit leveren wij onder hun eigen merk of van de bekende A-merken. Meer informatie over deze leverancier vindt u op www.mts.nl .


Vileda

Vileda is de absolute top als het gaat om schoonmaakmaterialen. Hoogwaardige microvezel concepten in combinatie met degelijke, professionele schoonmaakwagens. Denk bij Vileda ook aan simpele mopsystemen en microvezeldoeken.  Meer informatie over deze fabrikant vindt u opUnger
http://vileda-professional.com/nl-NL/

Unger is sinds 50 jaar de dominerende markt- en competentieleider voor professionele, hoogwaardige glasreinigingsproducten. Unger is de drijvende kracht op de markt voor innovaties, zowel m.b.t. traditionele handgereedschappen als de innovatieve zuiverwatertechnologie.
Meer informatie over deze fabrikant vindt u op http://www.ungerglobal.com/nl/ .


Cleanfix

Cleanfix is fabrikant van oerdegelijke  Zwitserse schoonmaakmachines. Het assortiment bestaat onder andere uit: Stofzuigers, waterzuigers, eenschijfsmachines, schrobmachines, veegmachines en stoomreinigers. Meer informatie over deze fabrikant vindt u op www.cleanfix.nl .


Tana

Met Tana producten in ons assortiment bieden wij een complete, milieuvriendelijke lijn schoonmaakmiddelen. Het assortiment bestaat onder andere uit sanitair, interieur en vloer reinigers, schoonmaakmiddelen voor in de keuken en industriële reinigingsmiddelen. De nadruk ligt bij Tana volledig op MVO, dit ziet u ook terug in ons chemie assortiment.
Meer informatie over deze fabrikant vindt u op http://wmprof-news.com/nl_be/de/home.html .


Deb

Deb biedt u voor iedere toepassing, in iedere ruimte, een veilige en gebruiksvriendelijke handzeep. Ook voor garagezepen, handdesinfectie of voedselveilige handzepen is het assortiment zeer uitgebreid. Ook heeft Deb een zeer degelijke, goed vormgegeven dispenserlijn.
Meer informatie over deze fabrikant vindt u op:


Wecoline
http://www.debgroup.com/nl

Wecoline is een totaalleverancier die van A tot Z hoogwaardige producten kan leveren voor de professionele schoonmaken. Denk onder andere aan mopsystemen, werkwagens, microvezelconcepten en vloerpads.
Meer informatie over deze fabrikant vindt u op: www.wecoline.nlDiamabrush

Diamabrush is fabrikant van innovatieve diamantschijven. Zeer geschikt voor onder andere reiniging, onderhoud, polijsten en renoveren van vloeren.

Meer informatie over deze fabrikant vindt u op:


Vepabins
http://diamabrushbymalish.com/

Vepa Bins heeft het grootste en meest gevarieerde assortiment In  afvalbakkenkapstokken , kantooraccessoiresbrievenbussenkunstplantendisplays  en  interieurverzorging binnen Europa.
Meer informatie over deze fabrikant vindt u op: http://www.vepabins.nl/