Rovac missie

Het familiebedrijf Rovac vindt haar oorsprong in oktober 1984, toentertijd als pionier en specialist in de eerste hogedrukreiniger en andere reinigingsapparaten. De naam is ontstaan uit de eerste letters van Reiniging, Onderhoud, Verkoop, Advies en Centrum.

Eind jaren 80 werd het assortiment uitgebreid met industriële stofzuigsystemen, daarbij leverde zij ook het nodige onderhoud en de service. Het totaal plaatje was uniek voor die tijd! In de jaren negentig ging Rovac zich verder specialiseren in de grote diversiteit reinigingsmiddelen voor bij de machines en basismiddelen.

Medio 2005 veranderde Rovac zich tot een totaalleverancier op het gebied van reinigings-, onderhouds- en hygiëneproducten. De grote verandering leidde in 2008 tot de verhuizing naar het nieuwe pand.

Naast het feit dat Rovac de Zeeuwse groene speler blijft in haar branche, zal zij zich ook verder gaan profileren in West-Brabant en België. De lancering van de webshop met een grote diversiteit aan producten draagt hier in grote mate bij aan.

Voor veel klanten en medewerkers is Rovac het bedrijf waar de directeur evengoed de monteur is, dat gedreven wordt door passie en dat voor velen al ruim 30 jaar een betrouwbare partner is.

Goes, 1 Maart 2014