Sponzen

  1  

Schuurspons assorti kleuren, set à 10. 90x60x30.
Uw prijs excl.  € 0,86
Neem contact op
De Inox schuurbol is vervaardigd uit RVS draden in spiraalvorm en is geschikt voor het losschuren van het meest hardnekkige vuil zoals bijvoorbeeld: aangebakken en ingebrande etensresten. Â 40 of 60 gram, per 5 stuks verpakt. Prijs per stuk.
Prijs vanaf  € 1,67
Neem contact op
Schuurspons set à 10 geel/groen. 100x70x25mm.
Uw prijs excl.  € 3,30
Neem contact op
Wit voor het verwijderen van vervuiling van krasgevoelige oppervlakken en groen voor krachtig reinigen van harde oppervlakken. 15 x 15 cm pak á 10 pads
Uw prijs excl.  € 4,20
Neem contact op
De Glitzi schuursponzen zijn voorzien van een witte zool, speciaal bestemd voor het reinigen van delicate oppervlakken. Voorbeelden hiervan zijn sanitair, tegels, porselein en overige kwetsbare materialen À Verpakt per 10 sponzen.
Prijs vanaf  € 6,01
Neem contact op
De MiraClean schuurspons is de oplossing voor het verwijderen van hardnekkig vlekken zoals stiftvlekken, vet, schopstrepen, kalkvlekken, koffie- en theeaanslag. De MiraClean kan gebruikt worden op glas, staal, chroom, aluminium, porselein, glas, kunststofleer, en diverse vloeren.  De MiraClean schuurspons is de oplossing voor het verwijderen van hardnekkig vlekken zoals stiftvlekken, vet, schopstrepen, kalkvlekken, koffie- en theeaanslag. De MiraClean kan gebruikt worden op glas, staal, chroom,.... lees verder >>>
Uw prijs excl.  € 9,57
Neem contact op
Azella 86 traditionele natte spons, pak à 10 stuks. Uitstekend absoptievermogen. 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar. Voor het eerste en na elk gebruik goed uitspoelen. Ontsmetten met bleekwater (1gr/ltr). Wasbaar tot 90°C of in de autoclaaf.
Uw prijs excl.  € 12,00
Neem contact op
De PurActive schuurspons is de juiste keuze voor het losschrobben van hardnekkig vuil zonder het oppervlak aan te tasten. Voorbeelden hiervan zijn sanitair, tegels, porselein en overige kwetsbare materialen. Daarbij is de PurActive 3x zo efficiënt als een traditionele schuurspons. Dankzij polyethuraan schuurzool in golfstructuur wordt het vuil letterlijk opgetild en afgevoerd. Verpakt per 10 sponzen.
Prijs vanaf  € 13,49
Neem contact op
Sponrex viscose schuurspons geel/groen, pak à 10 stuks. Non-woven schuurlaag van synthetische vezels, gelamineerd op een viscosespons. Geringe schuurkracht, speciaal voor kwetsbare oppervlakken. Goede grip, uitstekend absorptievermogen, spoelt makkelijk uit. Voor het eerste en na elk gebruik uitspoelen. Ontsmetten met bleekwater (1gr/ltr). Wasbaar tot 90°C.
Uw prijs excl.  € 13,75
Neem contact op
Azella 82 profspons / glazenwassersspons geel, pak à 10 stuks. Uitstekend absoptievermogen. 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar. Voor kleine en gemiddelde oppervlakken. Voor het eerste en na elk gebruik goed uitspoelen. Ontsmetten met bleekwater (1gr/ltr). Wasbaar tot 90°C of in de autoclaaf.
Uw prijs excl.  € 14,15
Neem contact op
  1  Klant worden

Klant worden bij ROVAC levert u de volgende voordelen op:

  • Eenvoudig herhaal aankoop
  • 24/7 orderstatus inzien
  • Favorietenlijsten maken
Klant worden