Glasreinigers

  1  

GLASS cleaner Glas- en ruitenreiniger Glass Cleaner Glas- en ruitenreiniger met uitzonderlijke milieueigenschappen op basis van gistethanol (spiritus).Respecteert biologische cycli en draagt zorg voor gezondheid en veiligheid van schoonmaakpersoneel. Verhoogd de arbeidsveiligheid en garandeert uitstekende prestaties met minimale kosten en moeite. pH-neutrale formule, zacht voor de huid, verwijdert makkelijk vuil, vet en nicotine van alle glazenoppervlakken en spiegels. Spaart tijd en moeite,.... lees verder >>>
Rovac glasreiniger is gebruiksklaar reinigingsmiddel. Verwijderd snel en streeploos vuilophopingen zoals vet en nicotine van glas, spiegels en chroom. Door zijn neutrale ph waarde zorgt het voor een glanzend resultaat. Inhoud: sprayflacon 1 liter prijs per fles. (Doos a 12 flacons)
Unger liquid. Glazenwasserszeep, vloeibaar. Concentraat. Mengverhouding 1:100. Zeer effectief en milieuvriendelijk. Concentraat: gewoon aan het water toevoegen. Effectief: hoge reinigingskracht.
UNGER Unger's gel 0,5L. Glazenwasserszeep voor het direct aanbrengen op de inwasser. Zeer effectief; voor grote oppervlakken. Praktisch: direct op de inwasser aanbrengen. Effectief: hoge reinigingskracht.
UNGER Rub out 0,5L. Professionele glasreiniger. Voor het verwijderen van kalk-, mineraal- en zeepresten, roest etc. Verwijdert resten, zonder het oppervlak te beschadigen
  1  Klant worden

Klant worden bij ROVAC levert u de volgende voordelen op:

  • Eenvoudig herhaal aankoop
  • 24/7 orderstatus inzien
  • Favorietenlijsten maken
Klant worden