Ready to use producten

  1  

GLASS cleaner Glas- en ruitenreiniger Prijs per stuk. Doosinhoud 10 stuks.
Uw prijs excl.  € 3,29
De keukenreiniger van Rovac is door zijn hogere ph waarde een sterk gebruiksklare sprayreiniger en zeer effectief in sterk vervuilde oppervlakken. Verwijderd aanslag van, eiwitten, olie, vetten, etc. Daarnaast is de spray ook geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren, wanden, afzuigkappen, kozijnen, machines, keukens. De keukenreiniger tast daarnaast geen staal, legeringen, aluminium en kunststoffen aan prijs 1x 1 liter (doos a 12 stuks)
Uw prijs excl.  € 3,45
Rovac glasreiniger is gebruiksklaar reinigingsmiddel. Verwijderd snel en streeploos vuilophopingen zoals vet en nicotine van glas, spiegels en chroom. Door zijn neutrale ph waarde zorgt het voor een glanzend resultaat. Inhoud: sprayflacon 1 liter prijs per fles. (Doos a 12 flacons)
Uw prijs excl.  € 3,45
SprinterGREASE is kant-en-klare allesreiniger voor een snelle en probleemloze verwijdering van alle keukenvuil. De natuurlijke soda gebruikt in SprinterGREASE die zijn deugdelijkheid al vele jaren heeft bewezen, verwijdert vuil en vetresten en waarborgt een perfect reinigsresultaat zelfs op hardnekkig vuil, terwijl de glans van de gereinigde oppervlakken volledig wordt bewaard. Door de milieuvriendelijke en milde samenstelling van het product kan dit zelfs op de gevoeligste plaatsen in de keuken.... lees verder >>>
Uw prijs excl.  € 3,59
SprinterPOWER is een gebruiksklare, snel werkende en krachtige kunststofreiniger, die alle soorten vuil zoals minerale, dierlijke of plantaardige vetten, vingerafdrukken, nicotine, cosmetica-, roetresten, schoenpoets en losse metalen deeltjes eenvoudig en moeiteloos oplost. Ook strepen en/of vlekken veroorzaakt door ballpennen, viltstiften, stempels en permanente markers kunnen met SprinterPOWER geheel worden verwijderd. SprinterPOWER garandeert ondanks zijn materiaalvriendelijke samenstelling een.... lees verder >>>
Uw prijs excl.  € 3,72
De gebruiksklare Rovac grill/oven reiniger heeft een sterk ph waarde voor extreme vervuilingen van ingebrande en verkoolde vervuilingen zeer geschikt voor ovens, kook- en bakplaten, vetketels en frituurketels. Ook geschikt voor het uitkoken van sterk vervuilde frituurketels. prijs : 1 x 1Ltr Sprayflacon (doos a 12 flacons)
Uw prijs excl.  € 4,45
Schimmel-ex Schimmelvreter verwijderd alle zwarte schimmel in vochtige ruimtes zoals keuken, badkamers, Kelders, zwembaden etc Schimmel-ex Schimmelvreter kun je op de zwart schimmel sprayen en daarmee verwijder je alle schimmels. Schimmels keren ook minder snel terug op deze plaats. Inhoud 650 ML, kant en klaar voor gebruik.
Uw prijs excl.  € 6,20
desinfectievloeistof op basis van 80% ethylalcohol van zeer zuivere kwaliteit en is speciaal ontwikkeld en getest voor eenvoudige, snelle en effectieve desinfectie. destinfectievloeistof is toepasbaar voor het desinfecteren van kleine oppervlakten, voorwerpen en werkbladen. laat geen residu achter, is biologisch afbreekbaar, niet toxisch, niet allergeen en niet agressief. Daarnaast bevat desinfectievloeistof geen geur- en kleurstoffen en is toegestaan door het CTGB onder toelatingsnummer 14026N.... lees verder >>>
Uw prijs excl.  € 6,95
Vetclean foam 650ml ready to go is een gebruiksklare spray. Door de schuimende laag is Vetclean Foam ideaal voor het gebruik op verticale ondergronden. Vetclean Foam is een snel en diep doordringende vet- en vuiloplosser. Super-reiniger, Lost vet en vuil snel op. -snelle en effectieve werking -sterk ontvettend -schuimend -ook voor roet-en brandschade Prijs per stuk (doos á 6 flacons)
Uw prijs excl.  € 8,75
krachtige remover voor het verwijderen van zelfklevende etiketten, stickers en lijmresten. Uitstekend geschikt voor het reinigen van drukrollen, glas en de meeste materialen. verwijdert moeiteloos teer en tectyl van auto's. Gebruiksaanwijzing: Richt rechtstreeks op de sticker of de te behandelen plaats en druk de sproeiknop in. Na enkele minuten inwerking is de kleefkracht opgeheven en het materiaal gemakkelijk te verwijderen.
Uw prijs excl.  € 9,95
Voor het verwijderen van o.a. lichte corrosie vliegroest , straaten stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industri le vervuiling. Geschikt voor RVS, blank en geanodiseerd aluminium, geschilderd metaal en glas. Eigenschappen: Biologisch afbreekbaar. bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen. tast de meeste soorten verf niet aan. geeft een diepe glans aan het aluminium. goed met water afspoelbaar. Prijs per stuk ( doos á 6 stuks)
Uw prijs excl.  € 14,77
  1  Mijn deals

 
Totaal € 0,00
Naar winkelmand

Inloggen


Onthoud me
Wachtwoord vergeten?
Klant worden

Klant worden bij ROVAC levert u de volgende voordelen op:

  • Eenvoudig herhaal aankoop
  • 24/7 orderstatus inzien
  • Favorietenlijsten maken
Klant worden