Mopsystemen

Mopsystemen, ook wel: dweilsystemen, mopwagens, of vlakmopsystemen genoemd, zijn er in veel verschillende soorten en maten.

Enkelvoudige mopsystemen en dubbele emmer mopsystemen

Wij bieden zowel enkelvoudige mopsystemen als dubbele emmer mopsystemen aan. Enkele emmer systemen zijn kleiner, en dus gemakkelijker op te bergen. Echter ‘’herbevuilt’’ u de mop iedere keer wanneer u hem uitspoelt en uitperst. Een dubbel systeem met een emmer schoon en een emmer vervuild water is dus een stuk hygiënischer. Enkele emmers zijn (wanneer u schoon wilt werken) alleen geschikt voor kleine oppervlakken. Als alternatief op emmers bieden we ook stelen aan die gevuld kunnen worden met water, zo hoeft u geen emmers meer te tillen/vullen. U vervangt de mop bij dit systeem steeds na +- 25 m2 om herbevuiling te voorkomen.

  1  

Uw prijs excl.  € 18,24
Met UltraSpeed mini introduceert Vileda Professional de logische uitbreiding van het UltraSpeed vlakmop systeem. Een doordachte oplossing voor vakmensen die goede resultaten koppelen aan goede hulp- materialen. De ideale oplossing voor vlekverwijdering, reiniging van kleine vloeroppervlakken en zelfs wanden.
Uw prijs excl.  € 28,37
UltraSpeed duwbeugel
Uw prijs excl.  € 35,74
UltraSpeed systeem UltraSpeed is een nieuw, gebruiksvriendelijk en modulair vlakmopsysteem. De volledig nieuw ontwikkelde pers biedt een groot aantal voordelen. Hij is eenvoudig te demonteren, klikt vast op de emmer en heeft een hoge persdruk. Daardoor is de vochtigheid van de mop goed regelbaar. UltraSpeed kenmerkt zich verder door de toepassing van sterke, lichtgewicht materialen en een divers assortiment moppen, waaronder microvezel. Met het UltraSpeed vlakmopsysteem heeft u een modern, slim.... lees verder >>>
Uw prijs excl.  € 42,77
Actie Ultraspeed Single bucket starter kit + telescoopsteel Heeft u aanhoudende problemen met het schoonhouden van uw vloer? Dan is het tijd om voter te schakelen naar een innovatief en mordern vlakmop systeem Starterkit bevat: -25l emmer -onderstel -hendelpers -mopframe -microvezelmop -telescoopsteel 100-180cm Ga snel en ergonmisch te werk met optimale reinigingsprestatie. Van € 141,18 nu voor € 99,-
van 141,18
Uw prijs excl.  € 99,00
Handig enkelvoudig vlakmopsysteem, geschikt voor (bijna) alle vloeren. UltraSpeed systeem UltraSpeed is een nieuw, gebruiksvriendelijk en modulair enkelvoudig vlakmopsysteem op ''poten''. De volledig nieuw ontwikkelde pers biedt een groot aantal voordelen. Hij is eenvoudig te demonteren, klikt vast op de emmer en heeft een hoge persdruk. Daardoor is de vochtigheid van de mop goed regelbaar. UltraSpeed kenmerkt zich verder door de toepassing van sterke, lichtgewicht materialen en een divers assortiment.... lees verder >>>
Uw prijs excl.  € 108,44
UltraSpeedPro Single Bucket Starter Kit. Zeer geschikt systeem om op een ergonomische manier, professioneel en snel vloeren te kunnen reinigen. Bevat onderstel, 25 liter emmer, hendelpers, mop, mopplaat. LET OP: Exclusief steel en duwbeugel.
van 120,49
Uw prijs excl.  € 113,97
UltraSpeedPro Double Bucket Starters Kit. Zeer geschikt systeem om op een ergonomische manier, professioneel en snel vloeren te kunnen reinigen. Bevat onderstel, 25 liter emmer, hendelpers, mop, mopplaat. LET OP: Exclusief steel en duwbeugel.
Uw prijs excl.  € 131,36
UltraSpeedPro Single Bucket Ready To Go Kit Push Zeer geschikt systeem om op een ergonomische manier, professioneel en snel vloeren te kunnen reinigen. Bevat onderstel, 25 liter emmer, hendelpers, mop, mopplaat, steel en duwbeugel.
Uw prijs excl.  € 171,26
UltraSpeedPro Double Bucket Ready To Go Kit. Zeer geschikt systeem om op een ergonomische manier, professioneel en snel vloeren te kunnen reinigen. Bevat : emmer 25l, emmer 8l, hendelpers,chassis, frame, duwbeugel,telescoopsteel, MicroPlus mop
Uw prijs excl.  € 188,66
  1  Mijn deals

 
Totaal € 0,00
Naar winkelmand

Inloggen


Onthoud me
Wachtwoord vergeten?
Klant worden

Klant worden bij ROVAC levert u de volgende voordelen op:

  • Eenvoudig herhaal aankoop
  • 24/7 orderstatus inzien
  • Favorietenlijsten maken
Klant worden